top of page

PORTFOLIO

Verschillende projecten welke ik heb mogen realiseren.
Uitbreiding Goverwelle.


Op verzoek van de bewoners heb ik diverse mogelijkheden bekeken om de woning aan de achterzijde uit te breiden.
Door het maken van een 3d-model heb ik ze een helder beeld gegeven wat ze konden verwachten als eindresultaat.

Lange Dwarsstraat 14.

Eigen woning 1..

 

Mijn hart sloeg een paar slagen over, op het moment dat ik de straat inliep en uiteindelijk in het pand stond.. 
Na wat schetsen en diverse ontwerpen heb ik een schitterend pand ontworpen ( ik vind dit nog steeds het beste/mooiste ontwerp dat ik tot op heden heb gemaakt). 
De gemeente was direct om, bij het zien van de tekeningen & na een jaartje klussen in de avonduren en vrije tijd ( en met de nodige hulp van vrienden/familie) stond mijn paleisje er.. 
Hier heb ik met plezier enkele jaren gewoond & elke keer als ik langs mijn huisje loopt, ben ik trots op het eindresultaat.

Raam 107/109.

Eigen woning 2..


Mijn oog viel op dit pand toen mijn vriendin en ik op zoek waren naar een huis om te gaan samenwonen. Door de rotzooi en hokkerige indeling heenkijkend zagen we de enorme potentie van het pand en na veel schets & tekenwerk zijn we tot een mooi ontwerp gekomen.

Na een jaartje verbouwen in de avonduren en weekenden hebben we dit samen met veel vreugde / zweet weten te realiseren en wonen we hier nog steeds met veel plezier..

Thorbeckelaan 9.

 

Bij dit project hebben we bekeken wat de mogelijkheden waren om deze bovenwoning uit te breiden.
Naast de woning was een plat dak wat voor een gedeelte als dakterras bij de woning hoorde. Na overleg met de VvE wist men ook de rest van het dak erbij te kopen en zijn we aan de slag gegaan met de gemeente om te bekijken wat er maximaal mogelijk zou zijn.
Ook hier heb ik met behulp van een 3d-model de gemeente ervan weten te overtuigen ( lees:welstand) om toestemming te verlenen voor de dakopbouw.

IJssellaan.


De woningen aan de IJssellaan zijn erg gewild.

Niet voor niets heeft dat te maken met het feit dat iedereen zijn woning (kompleet) heeft verbouwd naar eigen smaak. Helaas gaan sommige mensen daarin soms te ver zoals ook hier het geval was geweest..
De oorspronkelijke gevel had men in het verleden aangepast met een heerlijk groot kozijn zodat je veel licht naar binnen zou krijgen.. Helaas is dat ten koste gegaan van het mooie geveltje en kreeg de nieuwe eigenaar hier spijt van..

Boerderij 1.


In Hazerswoude heeft geruime tijd een grote vervallen boerderij gestaan. Op verzoek van de eigenaar heb ik een ontwerp gemaakt zodat de boerderij 'ingedeeld' kon worden in 7 woningen.

De voorste woning is een zgn. ´split/level´ woning voorzien van een kelder en schitterend trappenspel..

Boerderij 2.


In navolging van de 1e boerderij hebben we ook een 2e boerderij in Hazerswoude weten te redden van de sloop..

Ook deze boerderij hebben we eerst in zijn geheel ingemeten, samen met de rest van de gebouwen op het terrein & vervolgens in overleg met gemeente enkele tientallen meters verplaatst en gesplitst in 3 woningen.

Diverse projecten...


In de afgelopen jaren heb ik een verscheidenheid aan projecten mogen realiseren.

Hier een verzameling van verschillende projecten.

bottom of page