top of page

EVENTJES MEZELF VOORSTELLEN..

Mijn naam is Ido de Jong en ben al ruim 20 jaar werkzaam in de bouw.

 

Ik ben begonnen bij een middelgrote aannemer/projectontwikkelaar en heb daar ruim 12 jaar een verscheidenheid van projecten mogen realiseren.

Van het plaatsen van een dakkapel of aanbouw, tot & met het realiseren van nieuwe kantoorpanden en grote appartementencomplexen / winkelpanden.

Gedurende die 12 jaar heb ik elk project zelfstandig van A tot Z begeleid en ben voor dit proces verantwoordelijk geweest. Van het piketpaaltje voor de plaats waar de heipalen moesten komen te staan, de gewenste binnenafwerking van het project/woning van de klant tot het uiteindelijk overhandigen van de sleutels aan de klant..

Na deze 12 jaar ben ik vervolgens bij verschillende ( grote ) aannemers aan de slag geweest en daar de nodige ervaringen op gedaan om uiteindelijk het besluit te nemen om voor mezelf te gaan beginnen.

 

Het is ook nog eens zo, dat ik erg handig ben met de hamer en inmiddels al 2 keer een pand heb aangekocht wat ik vervolgens geheel heb gestript en naar eigen smaak heb herbouwd / gerenoveerd.

 

Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik breed inzicht & overzicht heb van het gehele bouwproces en inmiddels een zeer uitgebreide kennis van materialen heb.

Hierdoor kan ik snel een bouwkundige situatie of nieuw idee/project inschatten en vertalen naar helder & duidelijke tekeningen of bouwproces. Alles wat ik naar een tekening vertaal is 'maakbaar'.

 

De crisis van de afgelopen jaren heeft er mogelijk ook aan meegeholpen, maar wat ik vooral heb gemist in de afgelopen periode is enige vorm van betrokkenheid van de klant bij het bouwproces.

 

Mijn doel is dan ook om zo goed mogelijk de wensen van de klant te vertalen naar het eindresultaat passend in het budget.

Dit kan bijvoorbeeld zijn, het uitwerken van het idee wat de klant heeft naar een ontwerp/bouwtekening, maar dit zou ook een stapje verder kunnen zijn, bijvoorbeeld het maken van een raming, het voorleggen van de verschillende opties binnen het bouwproces of zelfs het uiteindelijk realiseren van het idee met alles eromheen.

 

De klant moet zelf kunnen bepalen wanneer deze hulp/begeleiding wenst en tot hoever, maar bovenal moet het voor de klant helder zijn wat het eindresultaat zal worden & dat dit eindresultaat klopt met idee en de portemonnee van de klant.

 

Ido

bottom of page